Meedoen aan De Nationale Voorleeswedstrijd?

Let op: u hoeft geen deelnamepakket aan te vragen!

Scholen hoeven dit jaar geen deelnamepakket aan te vragen. Half september krijgen alle basisscholen automatisch een deelnamepakket opgestuurd. Daarin zit een brief met een persoonlijke inlogcode. Van september tot 6 december kunnen scholen hun schoolkampioen aanmelden door in te loggen. Ook kunnen scholen hier hun eigen gegevens, zoals (post)adresgegevens en aangemelde contactpersoon, inzien en wijzigen. Ook is in één oogopslag te zien of de schoolkampioen is aangemeld.

inloggen school

Wilt u met uw school meedoen aan De Nationale Voorleeswedstrijd, maar heeft u het deelnamepakket (nog) niet ontvangen? Alle materialen voor de schoolronde zijn te vinden op deze website en kunt u downloaden. Dan kunt u vast beginnen aan de voorbereidingen. Wij sturen u opnieuw een pakket op (neem contact met ons op via het contactformulier bij FAQ & Contact).

Bibliotheken kunnen de gegevens van de scholen in hun eigen regio bekijken. Tevens zijn er na inloggen verschillende nuttige bestanden beschikbaar voor de organisatie van de wedstrijd en voor het geven van de voorleesworkshop.

inloggen bibliotheek