Vanaf half september ontvangen alle basisscholen automatisch een deelnamepakket. Daarin zit een brief met een uniek inschrijfnummer en activatiecode. Elk jaar maak je als school eenmalig een nieuw account aan. De inloggegevens van afgelopen jaar zijn niet meer bruikbaar.
Van september tot 12 december kunnen scholen hun schoolkampioen aanmelden in het Dashboard. Ook kunnen scholen in het Dashboard hun eigen gegevens, zoals (post)adresgegevens en aangemelde contactpersoon, inzien en wijzigen. Ook is in één oogopslag te zien of de schoolkampioen is aangemeld.

Inloggen school

Wil je met jouw school meedoen aan De Nationale Voorleeswedstrijd, maar heb je het deelnamepakket niet ontvangen? Alle materialen voor de schoolronde zijn te vinden op deze website en kun je downloaden. Dan kun je vast beginnen aan de voorbereidingen. Neem contact met ons op en wij sturen je opnieuw een pakket op (neem contact met ons op via het contactformulier bij Contact & FAQ).

Voor Bibliotheken:
Wanneer de bibliotheek afgelopen jaar gebruik heeft gemaakt van het Dashboard kan er met dezelfde inloggegevens ingelogd worden. Indien het wachtwoord onbekend is kan je een 'Nieuw wachtwoord' aanvragen.
Wanneer de bibliotheek afgelopen jaar geen gebruik heeft gemaakt van het Dashboard kan het account geactiveerd worden met de speciale inloggegevens. Deze inloggegevens heeft de bibliotheek ontvangen via de POI.
Bibliotheken kunnen de gegevens van de scholen in hun eigen regio bekijken. Tevens zijn er na inloggen verschillende nuttige bestanden beschikbaar voor de organisatie van de wedstrijd en voor het geven van de voorleesworkshop.

Aanmelden/Inloggen bibliotheek