Meedoen aan De Nationale Voorleeswedstrijd?

Tot 13 december 2021 kon de schoolkampioen worden aangemeld. Het is nu niet meer mogelijk uw schoolkampioen aan te melden via het Dashboard. U kunt contact opnemen met info@denationalevoorleeswedstrijd.nl en uw probleem voorleggen. Vermeld in uw mail ook altijd uw inschrijfnummer.

Half september hebben alle basisscholen automatisch een deelnamepakket opgestuurd gekregen. Daarin zit een brief met een persoonlijke inlogcode. Van september tot 13 december kunnen scholen hun schoolkampioen aanmelden door in te loggen. Ook kunnen scholen hier hun eigen gegevens, zoals (post)adresgegevens en aangemelde contactpersoon, inzien en wijzigen. Ook is in één oogopslag te zien of de schoolkampioen is aangemeld.

Wanneer je al een account hebt aangemaakt kan je via onderstaande button inloggen.

Inloggen school

Wilt u met uw school meedoen aan De Nationale Voorleeswedstrijd, maar heeft u het deelnamepakket niet ontvangen? Alle materialen voor de schoolronde zijn te vinden op deze website en kunt u downloaden. Dan kunt u vast beginnen aan de voorbereidingen. Neem contact met ons op en wij sturen u opnieuw een pakket op (neem contact met ons op via het contactformulier bij FAQ & Contact).

Bibliotheken kunnen de gegevens van de scholen in hun eigen regio bekijken. Tevens zijn er na inloggen verschillende nuttige bestanden beschikbaar voor de organisatie van de wedstrijd en voor het geven van de voorleesworkshop.

Aanmelden bibliotheek

Wanneer je al een account hebt aangemaakt kan je via onderstaande button inloggen.

Inloggen bibliotheek